Veelgestelde vragen over pallets stapelen met MaxiLoad

Wat is MaxiLoad?

MaxiLoad is een systeem om pallets te stapelen voor opslag of transport. Het bestaat uit een set hoekprofielen met dwarsliggers en een spanband die zeer snel - binnen twee minuten - om een pallet aan te brengen zijn, waardoor meerdere pallets eenvoudig en stabiel op elkaar gestapeld kunnen worden.

Waarom is MaxiLoad zo aantrekkelijk voor mij?

Met MaxiLoad kun je tot drie keer zo veel pallets tegelijk transporteren. De ervaring wijst uit dat gebruikers van MaxiLoad hun transportkosten gemiddeld met meer dan dertig procent zien dalen. En dat zonder investering. Mede dankzij de zeer aantrekkelijke huurprijs begint u gelijk met verdienen.

Hoe veel mensen heb je nodig om MaxiLoad op te bouwen of af te breken?

Eén persoon kan het MaxiLoad stapelsysteem zeer snel opbouwen en demonteren.

Is MaxiLoad geschikt voor alle soorten pallets?

MaxiLoad is ontworpen voor de blokpallet en de Europallet (EUR-pallet). De MaxiLoad is uiteraard ook te gebruiken voor de EPAL-pallet, de nieuwe Europese standaard in pallets.

Zijn de onderste goederen op de MaxiLoad in mijn magazijn ook bereikbaar?

Ja. De MaxiLoad is slim ontworpen voor efficiënt gebruik in magazijnen. Staan er twee pallets op elkaar gestapeld op de MaxiLoad in magazijnstelling, dan kunnen uw medewerkers eenvoudig goederen van de onderste pallet verzamelen.

Kan ik MaxiLoad eenvoudig opslaan als ik hem even niet gebruik?

Ja, er is één type opbergsysteem op basis van een EPAL palletplaats. Hierop kunnen uw medewerkers zeer eenvoudig tot 9 MaxiLoads opslaan. Het opbergsysteem is nestbaar zodat deze weinig ruimte in beslag neemt. Dankzij de doordachte opbouw van het opslagsysteem blijven de MaxiLoad sets compleet en raken er geen onderdelen zoek. Alle sets zijn hiervoor ook getagd.

Kan ik MaxiLoad kopen?

Nee, de MaxiLoad systemen zijn enkel beschikbaar in verhuur. Dat heeft voor u als voordeel dat u geen investering hoeft te doen, zodat gebruik van MaxiLoad niet ten koste gaat van uw liquiditeitspositie. Ook hebt u niet te maken met onverwachte kosten van onderhoud en vervanging. Bovendien is huur van MaxiLoad heel flexibel: wij werken met eenvoudige huurovereenkomsten die dagelijks opzegbaar zijn.

Moet ik aanpassingen doen voordat ik MaxiLoad kan gebruiken?

Nee. U kunt MaxiLoad gebruiken zonder aanpassingen aan uw vrachtwagens, intern transport of magazijnruimte.

Heeft u nog vragen?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Waar zijn bij u besparingen te halen?

Bespreek met MaxiLoad de beste manier om uw ladingen in te richten bmet behulp vant van MaxiLoad. Wij hebben behoorlijk wat ervaring in hoe en waar besparingen te halen zijn. En natuurlijk zijn wij meer dan bereid die kennis en expertise met u te delen.

Vraag vrijblijvend advies aan