Transport en opslag van meerdere pallets per palletplaats.

MaxiLoad maakt niet-stapelbare pallets stapelbaar. Op elke palletplaats in uw vrachtauto of magazijn kunt u met dit eenvoudige en gebruiksvriendelijke systeem 2 of zelfs 3 pallets kwijt. Dat maakt MaxiLoad kostenbesparend, duurzaam & efficiënt.

Bespaar meer dan 30% op transportkosten

Onze klanten besparen gemiddeld meer dan 30% op transportkosten. MaxiLoad levertt u bovendien grote besparingen op in ruimte, emissies en kosten dankzij efficiënter gebruik van beschikbare transport- en opslagcapaciteit. Ook laden en lossen gaat sneller.

Minder CO2-uitstoot

Dankzij vervoer van vele extra pallets per vrachtauto verlaagt u de CO2-uitstoot en dat is goed voor de milieu-effecten en duurzame uitstraling van uw organisatie. Met MaxiLoad voorkomt u bovendien beschadiging van producten.

Meer over de voordelen van MaxiLoad

Hoe werkt MaxiLoad? 

Met MaxiLoad plaatst u twee of zelfs drie pallets op één palletplek. Door middel van een eenvoudig (door één persoon) te monteren constructie creëert u snel en simpel ruimte voor opslag en transport van veel meer pallets. Het maakt niet uit of de pallets deels of vol beladen zijn.

MaxiLoad vergroot de beladingsgraad van uw vrachtwagens. Ook maakt MaxiLoad compactere stapeling van pallets in uw magazijn mogelijk.

Lees meer over de MaxiLoad

Geen investering, lage huurprijs 

Huur uw MaxiLoad voor een laag bedrag per dag. Zo gebruikt u MaxiLoad zonder grote investering. Huurcontracten zijn simpel en flexibel: huur is per dag opzegbaar. Als vaste klant krijgt u bij ons een huurprogramma op maat, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Waar zijn bij u besparingen te halen?

Bespreek met MaxiLoad de beste manier om uw ladingen in te richten bmet behulp vant van MaxiLoad. Wij hebben behoorlijk wat ervaring in hoe en waar besparingen te halen zijn. En natuurlijk zijn wij meer dan bereid die kennis en expertise met u te delen.

Vraag vrijblijvend advies aan