De voordelen van pallets stapelen met MaxiLoad

Voordelen tijdens transport

Lagere transportkosten

Met MaxiLoad bespaart u aanzienlijk op opslag- en transportkosten. U vervoert veel meer pallets tegelijk, tot wel 300% meer. De ervaringen van onze klanten leren: u bespaart gemiddeld meer dan 30% op uw transportkosten.

CO2 reductie

MaxiLoad reduceert de CO2-uitstoot van uw transport met gemiddeld meer dan 30%. Deze aanzienlijk lagere emissie heeft een sterk positief effect op uw carbon footprint. Met meer vervoer per transportbeweging levert MaxiLoad een zeer relevante bijdrage aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) binnen uw bedrijf of organisatie.

Eenvoudiger logistiek

Dankzij de hogere beladingsgraad van uw transportmiddelen hebt u minder transportbewegingen nodig. Dit vereenvoudigt de logistieke processen binnen uw organisatie.

Snel laden en lossen

Het stapelen van pallets met MaxiLoad is volledig voor te bereiden in het logistiek centrum. Zo zijn de vrachtauto’s snel te beladen. De laad- en lostijd van een MaxiLoad

is hetzelfde als van een losse pallet. Dat betekent een aanzienlijk lagere laad- en lostijd per pallet. 

Minder transportschade

MaxiLoad biedt extra bescherming aan de te vervoeren goederen. Dankzij deze palletbescherming verkleint u de kans op transportschade

 

Voordelen in uw magazijn

Maak van uw m² een m3

U benut uw magazijnruimte aanzienlijk beter. Want op elke palletplaats is met MaxiLoad ruimte voor meerdere pallets. Zo maakt u van uw vierkante meter magazijnruimte een kubieke meter.

Alle pallets bereikbaar

Staan er twee pallets op elkaar gestapeld op de MaxiLoad in magazijnstelling, dan kunnen uw medewerkers eenvoudig goederen van de onderste pallet verzamelen.

Financiële voordelen

Lage kosten

De huurprijs van MaxiLoad is zeer laag.

Flexibele huur

Onze huurcontracten zijn zeer flexibel: huur is dagelijks opzegbaar. Onze huurcontracten zijn bondig, transparant en praktijkgericht.

Geen investering nodig

Dankzij de zeer aantrekkelijke huurconstructie, hoeft u geen cent te investeren voor gebruik van MaxiLoad. Zo gaat MaxiLoad niet ten koste van uw liquiditeitspositie. Hierdoor hebt u direct rendement.

Geen aanpassingen nodig

U optimaliseert efficiency van transport en opslag zonder dat u hoeft te investeren in aanpassingen aan uw magazijn of vrachtwagens.

Waar zijn bij u besparingen te halen?

Bespreek met MaxiLoad de beste manier om uw ladingen in te richten bmet behulp vant van MaxiLoad. Wij hebben behoorlijk wat ervaring in hoe en waar besparingen te halen zijn. En natuurlijk zijn wij meer dan bereid die kennis en expertise met u te delen.

Vraag vrijblijvend advies aan